Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PROJEKTMENEDZSMENT - teljes körű iroda berendezés

DÍJTALAN TERVEZÉSI TANÁCSADÁS - 1 órás online konzultáció

Ha Ön egyszerűen csak elakadt a berendezés kiválasztásában, tanácstalan, hogy az adott költségkereten belül hogyan lehetne a bútorozási igényt a legjobban kiszolgálni, kérjen DÍJTALAN tervezési tanácsadást! Az egy órás online konzultáció keretében átbeszéljük az igényeket és a lehetőségeket, segítünk a bútorelemek kiválasztásában. Ha tanácsadásunk alapján sikerül választani, végigkísérjük Önt a teljes rendelési folyamatban.

PROJEKTMENEDZSMENT - TELJES KÖRŰ FRONT ÉS BACK OFFICE TERVEZÉS, KIVITELEZÉS 

Cégünk irányába jelentős számú egyedi bútor gyártással kapcsolatos igény érkezik elsősorban nagyobb cégek, irodák részéről. Ezért a kollekciónkban megtalálható szekrények, irattartók, irodai munkahelyek, íróasztalok, székek mellett más, a helyi sajátosságokra szabott bútorozási igények kiszolgálására is van lehetőség.

Ezek lehetnek egy fogadótér vagy recepció berendezései, dolgozói ebédlők, konyhák felszerelése vagy magas minőségű vezetői irodák teljes bútorozása. 

Ez esetben a bútorgyártás mellé egy teljes projektmenedzsment szolgáltatást, mentorálást kap megrendelőnk.

A PROJEKTMENEDZSMENT során az ajánlattételt minden esetben helyszíni felmérés, egyeztetés előzi meg. Ezt követi a látványterv és mood board elkészítése, amely már teljes virtuális térben mutatja be a design és bútor tervet. A design terv egyeztetését és jóváhagyását követően készül el a teljes körű ajánlat. A gyártás, szállítás, szerelés folyamata az ajánlat elfogadását követően megegyezik a kollekciónkból megrendelt termékek gyártási/értékesítési folyamatával.

PROJEKTELŐKÉSZÍTÉS (helyszíni felmérés, látványterv, mood board készítés) - egyedi kalkulációt követően rendelhető meg. Realizált megrendelés esetén a projektelőkészítés költsége az alábbiak szerint íródik jóvá:

nettó 2 000 000Ft rendelési érték alatt 50%

nettó 2 000 000Ft rendelési érték felett 100% 


A bútoripari terv és arculatterv (mood board) elkészítésében közreműködnek:

Bozsóki Gabriella tervező

Horváth Sándor faipari technikus

Gál Zoltán faipari mérnök

Alább néhány ilyen terv dokumentációját szeretnénk bemutatni a teljesség igénye nélkül.

   

   

     

      

   

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.