Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LEVENDULA DIY ESKÜVŐ

 Gyönyörű, hangulatos esküvő a saját kertedben? DIY - do it yourself, azaz "csináld magad!" 

Kedves Menyasszonyok, Barátnők, Örömanyák!

Ebben a termékcsoportban olyan textíliákat, méterárukat és egyéb dekor kiegészítőket ajánlunk, amelyekkel minimális anyagi ráfordítás mellett, némi kézügyességgel és munkával egy igazán elegáns és hangulatos esküvői helyszínt lehet varázsolni akár egy kevésbé látványos kertben is. 

Otthonos, meghitt, mégis elegáns és nem utolsó sorban pénztárcabarát megoldásokat kínálunk otthoni esküvők "csináld magad" kivitelezésére.
Nyilván nem tudunk, de nem is szeretnénk versenyre kelni az esküvőszervezők, esküvői helyszínek és dekorációs cégek kínálatával, de ha összevetitek az anyagi ráfordítást, a befektetett munkát a sok esetben személytelen és drága helyszínekkel, az előre megrendelt dekorációkkal, a DIY esküvő alternatíva lehet azok számára, akik hajlandóak egy kis munkát fektetni az előkészületekbe, hogy a NAGY NAP csodás és emlékezetes legyen.   
A méterárukhoz és egyéb kellékekhez csupán egy cikkcakk ollóra, vékony kötöződrótra, ragasztópisztolyra van szükség ahhoz, hogy, esküvői helyszínné varázsoljuk otthonunkat vagy kertünket. 

Alább találjátok az ehhez szükséges kellékeket. De a dekorációs kellékekkel, tüllökkel, taftokkal, szalagokkal nem hagyunk ám magatokra!
Kérdezzetek bátran! Díjtalan - és reméljük hasznos - tanácsainkkal bármikor rendelkezésetekre állunk szóban és írásban egyaránt.

Sok sikert a megvalósításhoz!

                                                                                                     Bozsóki Gabriella

                                                                                             enteriőr designer, dekoratőr

            

         

Rendezés:
Nézet: